2016-12-19
Kyoohyun Kim and YongKeun Park, Optics Letters (2012)
2016-12-19
Monica Diez-Silva, YongKeun Park […] Subra Suresh, Scientific Reports (2012)
2016-12-19
HeeSu Byun, Timothy R. Hillman […] YongKeun Park, Acta Biomaterialia (2012)
2016-12-19
Seungeun Oh, Christopher Fang-Yen […] Michael S. Feld, Biophysical Journal (2012)
2016-12-19
HyeonSeung Yu, HyunJoo Park […] YongKeun Park, Optics Letters (2012)
2016-12-19
Youngchan Kim, Joonwoo Jeong […] YongKeun Park, Optics Express (2012)
2016-12-19
Yunhun Jang, Jaeduck Jang and YongKeun Park, Optics Express (2012)
2016-12-19
Youngchan Kim, John M. Higgins […] YongKeun Park,  Journal of Biomedical Optics (2012)
2016-12-19
Sangyeon Cho, Soomin Kim […] YongKeun Park, Trends in Biotechnology (2012)
2016-12-19
Sanjit K. Debnath and YongKeun Park, Optics Letters (2011)
Scroll Up