2016-12-19
Youngchan Kim, Joonwoo Jeong […] YongKeun Park, Optics Express (2012)
2016-12-19
Yunhun Jang, Jaeduck Jang and YongKeun Park, Optics Express (2012)
2016-12-19
Youngchan Kim, John M. Higgins […] YongKeun Park,  Journal of Biomedical Optics (2012)
2016-12-19
Sangyeon Cho, Soomin Kim […] YongKeun Park, Trends in Biotechnology (2012)
2016-12-19
Sanjit K. Debnath and YongKeun Park, Optics Letters (2011)
2016-12-19
Rajesh Chandramohanadas, YongKeun Park […] Subra Suresh, PLOS One (2011)
2016-12-19
Eyal Ben-Isaac, YongKeun Park […] Yair Shokef, Physical Review Letters (2011)
2016-12-19
YongKeun Park, Catherine A. Best […] Gabriel Popescu, Physical Review E (2011)
2016-12-19
YongKeun Park, Catherine A. Best-Popescu […] Gabriel Popescu, Journal of Biomedical Optics (2011)
2016-12-19
Jone Garay, June A. D’Angelo […] Bonny L. Dickinson, Journal of Immunology (2010)
Scroll Up