2016-12-19
Kyoohyun Kim, HyeOk Yoon, […] YongKeun Park,  Journal of Biomedical Optics (2013)
2016-12-19
Kyoohyun Kim, Kyung Sang Kim, […] YongKeun Park, Optics Express (2013)
2016-12-19
Jae-Hwang Jung, Jaeduck Jang, and YongKeun Park, Analytical Chemistry (2013)
2016-12-19
KyeoReh Lee, Hyeon-Don Kim, […] YongKeun Park, Optics Express (2013)
2016-12-19
KyeoReh Lee, Kyoohyun Kim, […] YongKeun Park, Sensors (2013)
2016-12-19
Kyoohyun Kim and YongKeun Park, Optics Letters (2012)
2016-12-19
Monica Diez-Silva, YongKeun Park, […] Subra Suresh, Scientific Reports (2012)
2016-12-19
HeeSu Byun, Timothy R. Hillman, […] YongKeun Park, Acta Biomaterialia (2012)
2016-12-19
Seungeun Oh, Christopher Fang-Yen, […] Michael S. Feld, Biophysical Journal (2012)
2016-12-19
HyeonSeung Yu, HyunJoo Park, […] YongKeun Park, Optics Letters (2012)