2016-12-19
Kyoohyun Kim and YongKeun Park, Optics Letters (2012)
2016-12-19
Monica Diez-Silva, YongKeun Park, […] Subra Suresh, Scientific Reports (2012)
2016-12-19
HeeSu Byun, Timothy R. Hillman, […] YongKeun Park, Acta Biomaterialia (2012)
2016-12-19
Seungeun Oh, Christopher Fang-Yen, […] Michael S. Feld, Biophysical Journal (2012)
2016-12-19
HyeonSeung Yu, HyunJoo Park, […] YongKeun Park, Optics Letters (2012)
2016-12-19
Youngchan Kim, Joonwoo Jeong, […] YongKeun Park, Optics Express (2012)
2016-12-19
Yunhun Jang, Jaeduck Jang, and YongKeun Park, Optics Express (2012)
2016-12-19
Youngchan Kim, John M. Higgins, […] YongKeun Park,  Journal of Biomedical Optics (2012)
2016-12-19
Sangyeon Cho, Soomin Kim, […] YongKeun Park, Trends in Biotechnology (2012)
2016-12-19
Sanjit K. Debnath and YongKeun Park, Optics Letters (2011)
Scroll Up