Total Number of Publications112
Alternatively, Search Publications:

2016-12-20
YongKeun Park,  Journal of Microbial & Biochemical Technology (2015)
2016-12-20
HyunJoo Park, Taegyu Ahn […]  YongKeun Park,  Journal of Biomedical Optics (2015)
2016-12-20
SangYun Lee, Kyoohyun Kim […] YongKeun Park, Journal of Biomedical Optics (2015)
2016-12-20
JooWon Lim, KyeoReh Lee […] Jong Chul Ye,  Optics Express (2015)
2016-12-20
YoungJu Jo, JaeHwang Jung […] YongKeun Park, Optics Express (2015)
2016-12-20
HyunJoo Park, Sung-Hee Hong […]  YongKeun Park,  Scientific Reports (2015)
2016-12-20
Kyoohyun Kim, Jonghee Yoon and YongKeun Park, Optica (2015)
2016-12-20
Seungwoo Shin, Youngchan Kim […]  YongKeun Park, proceeding of SPIE (2015)
2016-12-20
SangYun Lee, Kyoohyun Kim […] YongKeun Park, Journal of the Optical Society of Korea (2014)
2016-12-20
Kyoohyun Kim, Zahid Yaqoob […] YongKeun Park, Optics Letters(2014)
2016-12-20
Youngchan Kim, Hyoeun Shim […] YongKeun Park, Scientific Reports (2014)
2016-12-20
Jongchan Park, Hyeonseung Yu […]  YongKeun Park, Optics Express (2014)
2016-12-19
JaeHwang Jung, Kyoohyun Kim […] YongKeun Park, Applied Optics (2014)
2016-12-19
KyeoReh Lee and YongKeun Park, Optics Letters (2014)
2016-12-19
YoungJu Jo, JaeHwang Jung […] YongKeun Park, Scientific Reports (2014)
2016-12-19
Youngchan Kim, Hyoeun Shim […] YongKeun Park, Optics Express (2014)
2016-12-19
Kwang Hoon Song, Keon Woo Kwon […] Junsang Doh, Integrative Biology (2014)
2016-12-19
JaeHwang Jung and YongKeun Park,  Optics Express (2014)
2016-12-19
Kyoohyun Kim, HyeOk Yoon […] YongKeun Park,  Journal of Biomedical Optics (2013)
2016-12-19
Kyoohyun Kim, Kyung Sang Kim […] YongKeun Park, Optics Express (2013)
2016-12-19
Jae-Hwang Jung, Jaeduck Jang and YongKeun Park, Analytical Chemistry (2013)
2016-12-19
KyeoReh Lee, Hyeon-Don Kim […] YongKeun Park, Optics Express (2013)
2016-12-19
KyeoReh Lee, Kyoohyun Kim […] YongKeun Park, Sensors (2013)
120
Scroll Up