Total Number of Publications112
Alternatively, Search Publications:

2016-12-20
Jongchan Park, Hyeonseung Yu […]  YongKeun Park, Optics Express (2014)
2016-12-19
JaeHwang Jung, Kyoohyun Kim […] YongKeun Park, Applied Optics (2014)
2016-12-19
KyeoReh Lee and YongKeun Park, Optics Letters (2014)
2016-12-19
YoungJu Jo, JaeHwang Jung […] YongKeun Park, Scientific Reports (2014)
2016-12-19
Youngchan Kim, Hyoeun Shim […] YongKeun Park, Optics Express (2014)
2016-12-19
Kwang Hoon Song, Keon Woo Kwon […] Junsang Doh, Integrative Biology (2014)
2016-12-19
JaeHwang Jung and YongKeun Park,  Optics Express (2014)
2016-12-19
Kyoohyun Kim, HyeOk Yoon […] YongKeun Park,  Journal of Biomedical Optics (2013)
2016-12-19
Kyoohyun Kim, Kyung Sang Kim […] YongKeun Park, Optics Express (2013)
2016-12-19
Jae-Hwang Jung, Jaeduck Jang and YongKeun Park, Analytical Chemistry (2013)
2016-12-19
KyeoReh Lee, Hyeon-Don Kim […] YongKeun Park, Optics Express (2013)
2016-12-19
KyeoReh Lee, Kyoohyun Kim […] YongKeun Park, Sensors (2013)
2016-12-19
Kyoohyun Kim and YongKeun Park, Optics Letters (2012)
2016-12-19
Monica Diez-Silva, YongKeun Park […] Subra Suresh, Scientific Reports (2012)
2016-12-19
HeeSu Byun, Timothy R. Hillman […] YongKeun Park, Acta Biomaterialia (2012)
2016-12-19
Seungeun Oh, Christopher Fang-Yen […] Michael S. Feld, Biophysical Journal (2012)
2016-12-19
HyeonSeung Yu, HyunJoo Park […] YongKeun Park, Optics Letters (2012)
2016-12-19
Youngchan Kim, Joonwoo Jeong […] YongKeun Park, Optics Express (2012)
2016-12-19
Yunhun Jang, Jaeduck Jang and YongKeun Park, Optics Express (2012)
116
Scroll Up